HELE BREIN ZAKEN

 • De training van Ludwig hebben we samen met onze medewerkers gevolgd. Het bijzondere aan deze training is dat het niet inzoomt op arbeids-gerelateerde kennis of ervaring maar op persoonlijke kwaliteiten en -drijfveren.

  Hierdoor zijn de kansen voor alle deelnemers gelijk. Het is verrassend om te zien dat arbeidsverhoudingen niet sturend of belemmerend zijn maar dat er ruimte en (hernieuwde) energie in een groep ontstaat. De herkenning van de vele praktijk voorbeelden die Ludwig de revue laat passeren houdt het luchtig zonder dat de boodschap uit het oog wordt verloren. Nu, na 2 maanden is het nog steeds een actueel onderwerp van gesprek…

   

  Elga van Hasselt
  Elga van Hasseltvan Hasselt autoschade
 • Zoekt u een trainer voor een workshop die vanuit Passie, Intuïtie, Talent en Kennis weet te trainen dan heeft u nu de juiste gevonden! Ludwig geeft u een training waar uw medewerkers een omslag mee gaan maken ongeacht hun niveau. Ludwig is "echt" en dat maakt hem zo goed in zijn vak.

  Ellen Christianen
  Ellen ChristianenCommedia Dell'arte
 • Ludwig heeft met zijn uitzonderlijk creatieve geest het vermogen om een groep mensen , in relatief korte tijd,  naar een kwalitatief hoog eindproduct te begeleiden.

  Scherpzinnig, enthousiasmerend, out of the box, open voor experiment, hoge kwaliteit willen én kunnen leveren!

  Ingrid Straet
  Ingrid StraetInstituut voor Psyche Economie IVPE
 • We zijn uitgedaagd en hebben grenzen verlegd. De inspirerende kracht van woorden en muziek hebben hun effect daarbij niet gemist in ons team en zullen er voor zorgen dat de boodschap, zowel letterlijk als figuurlijk, nog lang zal blijven nazingen. Chapeau, een schot in de roos!

  Peter van de Donk
  Peter van de DonkGeneral Manager at Van Neerbos Bouwmarkten Belgium
 • Inspirerend, verrassend, leerzaam, muzikaal maar bovenal energiek……..zo wil ik de workshop, die ik heb meegemaakt omschrijven.

  Door de energie van Ludwig en de verschillende werkvormen, landt de informatie blijvend.

  Aan te bevelen !!

  Gerry Remmers
  Gerry RemmersRemmers Interim Management
 • Ludwig is een vaste waarde bij ons op de KSE (mavo-havo-vwo). Zijn ongedwongen manier van  'muzikaal’  werken met pubers maakt energie vrij bij de leerlingen waardoor ze optimaal creatief kunnen zijn!

  Ron Schijfs
  Ron SchijfsKSE Etten-Leur
 • Als bassist van de lustige vijf en ontwerper bij het zundertse corso heb ik met regelmaat te maken met de creativiteit van Ludwig . Bij de lustige maken we gebruik van band coaching als ik het zo mag noemen. Als ontwerper voor het ondersteunende geluidsfragment voor het desbetreffende ontwerp. Bij beide activiteiten spat het enthousiasme en beleving er van af bij Ludwig en komen telkens weer graag bij hem terug.

  Karel de Hoon
  Karel de HoonBergamo Havando
 • Gezellig, smeuïg vertelt Ludwig een verhaal.

  Een goede verteller die met humor, leuke voorbeelden, de mensen boeit en zijn verhaal vertelt. Een verhaal over hoe je brein een klein beetje werkt. En hoe je van elkaar kan profiteren in de goede zin van het woord. Samen sta je zoveel sterker. En dat mag / kan je er zelf uitfilteren !  Ludwig vertelt het niet als " de waarheid  " . Iedereen kan er uithalen wat hij / zij  zelf wil. Die ongedwongenheid spreekt mij zeer aan.

  PRACHTIGE PRESENTATIE.

  Gerard van Erk
  Gerard van Erkteamleider foodbedrijf
 • Ludwig is te vergelijken met de vroegere Fanta-reclame: kleurig, bruisend en vol energie, je krijgt meteen plezier.

  Zijn kracht is het verbinden van zijn muzikale ervaring met zijn creativiteit en het lef om nieuwe dingen te proberen.

  Toen ik vroeg om een kick off van een cultuurontwikkelingstraject bij een gemeente mee te begeleiden begon hij meteen enthousiast mee te denken, ondanks dat het ook voor hem nieuw was zoveel mensen tegelijk te inspireren. En het is meer dan gelukt in de opname van een djingle waar na een jaar nog steeds over wordt gesproken.  “Sjun wa?"

  Alice Gerards
  Alice GerardsIntegraal HRM professional, coach, trainer
 • Ludwig is een innemende, animerende, enthousiasmerende persoon en persoonlijkheid die iedere betrokkene op een plezierige manier het beste uit zichzelf laat halen.

  René (RLM) de Beer
  René (RLM) de Beerconsultant en vervoersadviseur PTRM
 • “La Muziek en Ludwig in het bijzonder is in staat om op een inspirerende wijze groepen en individuen in beweging te krijgen, zowel in de bovenkamer als fysiek. Met een mooie theoretische basis en mix van trainingsmethodieken weet hij eenieder naar het gewenste resultaat te brengen. Kortom een inspirator, coach en trainer in één pakket!”

  Jurjen Sponselee
  Jurjen SponseleeSDW Divisiemanager
 • Ludwig weet met zijn bijdrage in de trajecten waar wij hebben samengewerkt, de juiste toon te zetten en de juiste snaar te raken. Daar waar groepen ' vastzitten' weet hij beweging te creëren, met humor en een berg aan kennis en ervaring. Een aanrader!

  Johan Boonekamp
  Johan BoonekampDe Creatie Krachtcentrale
 • “We hebben Ludwig leren kennen als een gedreven trainer die op zoek is naar persoonlijke diepgang bij onze medewerkers. Dit op alle werk- en denknivo’s. Zijn leuke, enthousiaste stijl van presenteren maakte de bijeenkomsten vermakelijk en toegankelijk”

  Ralph Bink
  Ralph BinkBINK groep, Directeur | DGA
 • Ludwig heeft voor ons een inspirerende workshop verzorgd waarin we op een ontspannen manier hebben gezongen, gelachen en meer hebben geleerd over positief communiceren!

  Coby van Diggelen
  Coby van DiggelenRabobank Altena, Directiesecretaresse
 • Met zeer veel plezier kijken wij terug op het programma van Ludwig ter ere van ons 10 jarige bestaan.

  Iedereen was zeer enthousiast en heeft genoten ( en veel geleerd ) van een inspirerende sessie.

  Je hebt geen woord teveel gezegd. Ludwig is een topper!

  Hans Wilton
  Hans WiltonWilton Investment Services B.V. Owner,

HELE BREIN ZAKEN – inspireer sessie

Het is niet de sterkste van een soort die overleefd, of de meest intelligente. Het is diegene die het meest in staat is te veranderen/aan te passen. Een verhaal dat onderscheidend, boeiend en inspirerend is. Dit geeft stof tot napraten en ga je niet meer vergeten.

Ludwig Antonissen heeft de ervaring om op een interactieve en energieke wijze invulling te geven aan zijn presentaties en trainingen. Hij is een ervaren professional die de inhoud met entertainment en een frisse creatieve blik combineert. Van kennis naar inzicht tot aanpassing!

Een boost om individuen en teams verder te ontwikkelen, talenten te ontdekken en ‘het’ verschil te maken. Uniek in zijn soort en een bron van energie en enthousiasme. Inspirerend, leuk & leerzaam. Succes gegarandeerd!

Voor wie?

Steeds meer organisaties en bedrijven beseffen dat ook hun innovatief en creatief vermogen een cruciale mogelijkheid biedt om zich te onderscheiden en te concurreren. In een korte tijd (1 of 2 uur) deelt Ludwig een aantal direct toepasbare inzichten en modellen waarmee u de mindset van uzelf, het team of de organisatie kan versterken. Door het ‘Hele Brein Denken’ haalt u meer vermogen en productiviteit uit uw mensen wat tevens gepaard gaat met plezier.

Het programma

In een dynamische presentatie ontdekken hoe het ‘Hele Brein Denken’ werkt. Hoe kunnen verschillende denkstijlen/denkvoorkeuren het team tot een hoger niveau tillen? Welke kwaliteiten en talenten zitten in het linker- of rechter brein? Allemaal vragen waar we een antwoord op geven in een presentatietraining die bol staat van energie, enthousiasme, herkenning en nieuwe inzichten.

Het resultaat

Je innovatiekracht en creativiteit is vergroot, inzicht door kennis. Verhoogde productiviteit, verbeterde communicatie en tijdwinst. Je ontwikkelt jezelf tot een professional. Beter grip op de werkdruk en betere teamprestaties. Boost voor duurzame inzetbaarheid van de deelnemers.

Investering

Richtprijs vanaf €750,-, hiervoor mag u onderstaande verwachten:

 • Intake gesprek met opdrachtgever/voorbereidende groep
 • Voorbereidende werkzaamheden aan de hand van intake gesprek aangegeven behoefte.
 • 1 of 2 uur durende sessie voor groepsgrootte van ± 30 personen
 • 1 à 2 uur opbouwen van de werkomgeving voor de training op uw gewenste locatie
 • 1 à 2 uur afbreken van de werkomgeving.

Exclusief: Locatie kosten en reiskosten naar de gewenste locatie.

Meerprijs: groepen groter dan 30 personen

Meer informatie

Nieuwsgierig?

Referenties

Start met typen en druk Enter om te zoeken