verDIEPen

 • De training van Ludwig hebben we samen met onze medewerkers gevolgd. Het bijzondere aan deze training is dat het niet inzoomt op arbeids-gerelateerde kennis of ervaring maar op persoonlijke kwaliteiten en -drijfveren.

  Hierdoor zijn de kansen voor alle deelnemers gelijk. Het is verrassend om te zien dat arbeidsverhoudingen niet sturend of belemmerend zijn maar dat er ruimte en (hernieuwde) energie in een groep ontstaat. De herkenning van de vele praktijk voorbeelden die Ludwig de revue laat passeren houdt het luchtig zonder dat de boodschap uit het oog wordt verloren. Nu, na 2 maanden is het nog steeds een actueel onderwerp van gesprek…

   

  Elga van Hasselt
  Elga van Hasseltvan Hasselt autoschade
 • Zoekt u een trainer voor een workshop die vanuit Passie, Intuïtie, Talent en Kennis weet te trainen dan heeft u nu de juiste gevonden! Ludwig geeft u een training waar uw medewerkers een omslag mee gaan maken ongeacht hun niveau. Ludwig is "echt" en dat maakt hem zo goed in zijn vak.

  Ellen Christianen
  Ellen ChristianenCommedia Dell'arte
 • Ludwig heeft met zijn uitzonderlijk creatieve geest het vermogen om een groep mensen , in relatief korte tijd,  naar een kwalitatief hoog eindproduct te begeleiden.

  Scherpzinnig, enthousiasmerend, out of the box, open voor experiment, hoge kwaliteit willen én kunnen leveren!

  Ingrid Straet
  Ingrid StraetInstituut voor Psyche Economie IVPE
 • We zijn uitgedaagd en hebben grenzen verlegd. De inspirerende kracht van woorden en muziek hebben hun effect daarbij niet gemist in ons team en zullen er voor zorgen dat de boodschap, zowel letterlijk als figuurlijk, nog lang zal blijven nazingen. Chapeau, een schot in de roos!

  Peter van de Donk
  Peter van de DonkGeneral Manager at Van Neerbos Bouwmarkten Belgium
 • Inspirerend, verrassend, leerzaam, muzikaal maar bovenal energiek……..zo wil ik de workshop, die ik heb meegemaakt omschrijven.

  Door de energie van Ludwig en de verschillende werkvormen, landt de informatie blijvend.

  Aan te bevelen !!

  Gerry Remmers
  Gerry RemmersRemmers Interim Management
 • Als bassist van de lustige vijf en ontwerper bij het zundertse corso heb ik met regelmaat te maken met de creativiteit van Ludwig . Bij de lustige maken we gebruik van band coaching als ik het zo mag noemen. Als ontwerper voor het ondersteunende geluidsfragment voor het desbetreffende ontwerp. Bij beide activiteiten spat het enthousiasme en beleving er van af bij Ludwig en komen telkens weer graag bij hem terug.

  Karel de Hoon
  Karel de HoonBergamo Havando
 • Gezellig, smeuïg vertelt Ludwig een verhaal.

  Een goede verteller die met humor, leuke voorbeelden, de mensen boeit en zijn verhaal vertelt. Een verhaal over hoe je brein een klein beetje werkt. En hoe je van elkaar kan profiteren in de goede zin van het woord. Samen sta je zoveel sterker. En dat mag / kan je er zelf uitfilteren !  Ludwig vertelt het niet als " de waarheid  " . Iedereen kan er uithalen wat hij / zij  zelf wil. Die ongedwongenheid spreekt mij zeer aan.

  PRACHTIGE PRESENTATIE.

  Gerard van Erk
  Gerard van Erkteamleider foodbedrijf
 • Ludwig is te vergelijken met de vroegere Fanta-reclame: kleurig, bruisend en vol energie, je krijgt meteen plezier.

  Zijn kracht is het verbinden van zijn muzikale ervaring met zijn creativiteit en het lef om nieuwe dingen te proberen.

  Toen ik vroeg om een kick off van een cultuurontwikkelingstraject bij een gemeente mee te begeleiden begon hij meteen enthousiast mee te denken, ondanks dat het ook voor hem nieuw was zoveel mensen tegelijk te inspireren. En het is meer dan gelukt in de opname van een djingle waar na een jaar nog steeds over wordt gesproken.  “Sjun wa?"

  Alice Gerards
  Alice GerardsIntegraal HRM professional, coach, trainer
 • Ludwig weet met zijn bijdrage in de trajecten waar wij hebben samengewerkt, de juiste toon te zetten en de juiste snaar te raken. Daar waar groepen ' vastzitten' weet hij beweging te creëren, met humor en een berg aan kennis en ervaring. Een aanrader!

  Johan Boonekamp
  Johan BoonekampDe Creatie Krachtcentrale
 • “We hebben Ludwig leren kennen als een gedreven trainer die op zoek is naar persoonlijke diepgang bij onze medewerkers. Dit op alle werk- en denknivo’s. Zijn leuke, enthousiaste stijl van presenteren maakte de bijeenkomsten vermakelijk en toegankelijk”

  Ralph Bink
  Ralph BinkBINK groep, Directeur | DGA
 • ‘Een dag verDIEPen: Leuk om met je eigen team te doen, verrassend, leerzaam, energiek en lekker!’

  Ingeborg Pellikaan
  Ingeborg PellikaanSDW manager Concernstaf
 • ‘Een dag verDIEPen: Vind jezelf terug en verbind met anderen.’
  Felicia van Loon
  Felicia van Loonprojectassistente Nieuwe Veste Breda
 • ‘Een dag verDIEPen: Wat een mooie presentatie van de grote diversiteit aan menselijk gedrag en hoe dat co-creatief in te zetten.’
  Jacob van Hemmen
  Jacob van Hemmenmanagementcoach
 • ‘Wat een verdieping al niet bij je los kan maken. ik verliet het bad slimmer, wijzer, opgeruimder, sneller, voller, wijzer en enthousiaster. Met alle verkregen ‘ingrediënten’ moet en kan ik mijn brein voortaan beter inzetten.’

  Miranda van Bragt
  Miranda van Bragtdocent Beeldende kunst & ckv en cultuurcoach
 • verDIEPen ‘Het was een hele mooie dag vrijdag.
  Het voelt alsof wij als Taalklassen een mooi cadeau hebben gekregen. Nu gaan we ermee aan de slag in ons eigen team… of we zetten jullie volgend schooljaar op de agenda voor het hele team. In ieder geval ga ik veel over jullie vertellen aan wie het wil horen.
  Als je zo’n dag meemaakt en  met een collega het diepe in gaat blijft er veel hangen.
  Ik ben er rijk mee.’
  Freddy van Arnhem
  Freddy van Arnhemdocent basisonderwijs

op de bodem van een leeg zwembad…..

‘verDIEPen’ is een unieke trainingsvorm voor teams, organisaties en/of grote groepen. Dit kan op een inspirerende locatie vanuit de opdrachtgever maar dit kan ook zeker op de unieke verDIEPen locatie; op de bodem van een leeg zwembad in Oosterhout. verDIEPen gaat over HOOFDZAKEN. Door rechter- en linkerbrein te prikkelen en alle leerstijlen aan te spreken, verankeren wij de informatie die wij onze deelnemers aanbieden.

Het ‘hele brein denken’ biedt inzichten en oplossingen op het gebied van communicatie, productiviteit, creativiteit, balans, geluk, energie en efficiëntie. Benieuwd naar wat we voor jouw team kunnen betekenen? Kijk naar ons aanbod of neem contact op met onze Eindbaas. www.verdiepen.nu Duik met ons in het diepe!

Voor wie?

Steeds meer opleidingscentra, bedrijven, organisaties en teams zijn op zoek naar meer 3-dimensionale manieren om te leren en te ontwikkelen. verDIEPen is een training die direct in een opleiding, ontwikkel- of verandertraject is in te passen. Een dag verdiepen is van begin tot eind volledig verzorgd door het team verDIEPen. De doelstelling(en) van de dag verDIEPen voor uw team, groep of organisatie worden vooraf met onze Eindbaas afgestemd op de mogelijkheden zodat de dag een gegarandeerd succes zal worden.

Het programma

optie 1: Trainingsdag (2 dagdelen) verDIEPen is een unieke trainingsvorm voor teams, organisaties en/of grote groepen. Het team verDIEPen zorgt ook voor passende werkvormen en materialen die daarbij nodig zijn. Hierbij kunt u denken aan werkbladen, leporello’s, mindmaps en er wordt auditief geankerd.

optie 2: Estafette seminar.  U heeft een vraag, thema of doelstelling en wij laten u dat door ‘het hele-brein-denken-principe’, via alle zintuigen, ervaren in een estafetteseminar. Gerechten met een betekenis en informatie wisselen elkaar af in 6 blokken van 20 minuten.

Het resultaat

Hoe smaakt, klinkt, voelt een succesvol team waarbij het brein optimaal gebruikt wordt? Het ‘hele brein denken’ biedt inzichten en oplossingen op het gebied van communicatie, productiviteit, creativiteit, balans, geluk, energie en efficiëntie. En dat op de bodem van een leeg zwembad !?

Investering

Een ‘trainings’dag verDIEPen in hoofdzaken: tot 20 personen €3950,- ex btw 21-40 personen€7750,- ex btw 41 personen en meerprijs op aanvraag

Estafette seminar: tot 20 personen €2250,- ex btw 21-40 personen€4250- ex btw 41 personen en meer prijs op aanvraag

Meer informatie

Nieuwsgierig?

Referenties

Start met typen en druk Enter om te zoeken