Studio LA Muziek Producties

Muziekstudio voor hoogwaardige opnames

LA muziek studio is een professionele opname-studio te Zundert voor hoogwaardige opnames. Ook workshops, training, composities, lessen, arrangementen, editing, mixage, mastering, NLP & muziek. De kracht van LA muziek ligt in de brede kennis, enorme creativiteit, zeer all-round en een enorm netwerk.

Voor wie? Artiesten, songwriters, particulieren, bedrijven, reclame-bureau’s,
theater, trainers, kur op muziek, videoproductie-bedrijven, trainingen,
workshops, scholen, verenigingen, teams, wijken, buurtschappen: iedereen is welkom. Vanwege de diversiteit in werkzaamheden zijn ook de tarieven/prijzen maatwerk.

Opnames

Dankzij de uitgebreide audio-en midifaciliteiten en de enorme soundlibrary is de LA muziek studio een ideale creatieve werkruimte gebleken voor veel musici, groepen en songwriters.

CD-opname / soundscapes / radiojingles / tv-commercials / demo’s / Kur op muziek etc…

Arrangementen/Composities

Voor diverse artiesten en theaterproducties worden er nummers gecomponeerd of gearrangeerd. Muziek op maat! Diverse muziekstijlen van  low budget tot hoogwaardige producties.

Muziek-lessen

In de professionele en volledig ingerichte studio wordt er wekelijks 2 dagen les gegeven.  Piano –  keyboard en produceren. Tevens hebben we doorlopend aanbod in eigentijdse lessen, lessenseries en workshops voor het onderwijs. Van primair-onderwijs t/m HBO.

STUDIO-workshops

“Studio in de klas…!!!” is de populairste workshop waarin je werkt aan een PRODUCTIE. Jingles, ringtones of nummer 1 hits! Alles kan gebeuren en dat gebeurt dan ook. Mobiele studio dus op uw lokatie! Vanaf groep 7 tot families tot verenigingen tot personeelsverenigingen etc.

“produceer en schrijf samen jullie eigen track in 2 uur“ !!!

Studio bezoekers

Onze studio in duiken?

Start met typen en druk Enter om te zoeken